[Resolved] I upgraded to Toolset Types v2.2.16, post relationships are not saved anymore

This is the community support forum for Types plugin, which is part of Toolset. Toolset is a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients and people who registered for Types community support can post in it.

You are not logged in. You can view support threads, but not post.
If you are already logged in, please refresh your browser.

Related documentation: Creating Post Type Relationships

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  bertrandV 6 days, 4 hours ago. The support staff assigned to this topic is Christian Cox.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Author
Posts
#567680

I am trying to: save the added relationships in post editor form. Adding the relationhips works fine. But when saving the post, the created relationships are not saved. And a new post has been created with the relationship fields saved as personnalised fields.

Link to a page where the issue can be seen: -edited-

I expected to see: all the created relationships created and saved in the post edit page as on -edited-

Instead, I got: all relationships not saved and a new post has been created with the relations saved as personalised fields.
Extra info : -edited- contains the old website
-edited- is the new website on which the relationships are not working.
Both website are in production.

The debug information box is empty. -edited-

#568362

Christian Cox
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/New_York (GMT-04:00)

Okay that's strange behavior. Can you try the following troubleshooting steps?
- Temporarily disable all non-Toolset plugins and activate a default theme like Twenty Seventeen. Make sure all your Toolset plugins are up-to-date, then try to create new child contenu posts again. If the problem is resolved, reactivate your theme and plugins one by one until the conflict is revealed.
- If the problem was not resolved, I may need to take a look in your wp-admin area to see what is happening. Please provide login credentials in the private reply fields you can find here.

#569529

Christian Cox
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/New_York (GMT-04:00)

Hi just checking in to see if you need additional assistance, or if you received my last reply.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You are not logged in. You can view support threads, but not post.
If you are already logged in, please refresh your browser.

Known issues and their solutions

We document known issues and their solutions in Toolset erratas. Save time by checking there first and seeing if what you are facing is a known issue. This list is kept short. We do our best to resolve all known issues with every release of Toolset plugins.

Support Policy

Toolset staff will help you use the Toolset plugins correctly, provide any information you need, help troubleshoot problems and advice on best-practices.

Please make sure to issue only one topic per each support ticket.

For more information, read our full Customer Support Policy.

Need custom programming work for your site? Check out our certified partners.