[Waiting for user confirmation] Notification settings

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Our next available supporter will answer your ticket in about 10.61 hours from now. Thank you for your understanding.

You are not logged in. You can view support threads, but not post.
If you are already logged in, please refresh your browser.

Related documentation: Front-end Content Submission and Editing Forms

This topic contains 64 replies, has 3 voices, and was last updated by  Shane 3 days, 5 hours ago. The support staff assigned to this topic is Shane.

Viewing 5 posts - 61 through 65 (of 65 total)
Author
Posts
#526288

Shane
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Nicholas,

Enginx is supported because wordpress also supports it but seeing that the issue is being caused by the server there isn't much that we can do to resolve this.

Thanks,
Shane

#526291

I copied the site to a shared hosting environment and noticed that new messages weren't delivered.

It worked only for reply messages.

I believe you have the credentials to the site already. It's regionalo.es

Do the wp-discover sites run on a nginx configured server?

#526389

Shane
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Nicholas,

Since we are not able to resolve this particular issue, would you mind closing this issue.

We can definitely troubleshoot the message not sending in a new ticket as this is the recommended procedure for our Support.

Looking forward to hearing from you soon.

Thanks,
Shane

#526412

No. This is the final step to finishing my site. Why should I give up now?
This is such an essential feature for the customers to contact vendors.

It's your job and responsibility to resolve issues like that. I am not asking for custom code or to debug another plugin. My test site runs on a shared hosting plan, so no custom server configuration there as well.

I badly need this feature.

#527987

Shane
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Nicholas,

I must apologize for the delayed response as we were getting ready to update our plugins.

Currently the updates are available and can be downloaded.

Could you try updating and let me know if the issue still remains.

Thanks,
Shane

Viewing 5 posts - 61 through 65 (of 65 total)

You are not logged in. You can view support threads, but not post.
If you are already logged in, please refresh your browser.

Known issues and their solutions

We document known issues and their solutions in Toolset erratas. Save time by checking there first and seeing if what you are facing is a known issue. This list is kept short. We do our best to resolve all known issues with every release of Toolset plugins.

Support Policy

Toolset staff will help you use the Toolset plugins correctly, provide any information you need, help troubleshoot problems and advice on best-practices.

Please make sure to issue only one topic per each support ticket.

For more information, read our full Customer Support Policy.

Need custom programming work for your site? Check out our certified partners.