[Waiting for user feedback] Pagination not displaying on slider view

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

You are not logged in. You can view support threads, but not post.
If you are already logged in, please refresh your browser.

Related documentation: Creating sliders with Views

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Shane 1 week, 2 days ago. The support staff assigned to this topic is Shane.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Author
Posts
#576946

I am trying to: display a CPT as a slider

Link to a page where the issue can be seen: https://refresh.realwealthnetwork.com/markets/birmingham-alabama/

I expected to see: a simple slider with pagination

Instead, I got: no slider

Here is a brief video explaining in more detail https://www.moxtra.com/service4/#view/bM01MgAAAV7yicLCAAAAAEJYNkF2M3FVTDdlRlNTcm81Z0lFSEEzIAAAAAlUODIyX2dXa3JvWTI3R2lBRmNlTVB4NiAgICAgICAgICAg

#576971

Shane
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Dallin,

Thank you for contacting our support forum.

I'm currently having a look at this for you and will report to you any findings.

Thanks,
Shane

#576973

Shane
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Dallin,

The pagination actually does show up.
https://refresh.realwealthnetwork.com/test-post/

It could be something with the page itself but I went ahead and added that view to a test page and it working fine.

Strange thing is its not wrapped in any of the html that it should be wrapped when I took a look at the page you sent me.

Could you add the view in a separate layout element and see if the pagination shows up then

Thanks,
Shane

#577443

Thanks for getting back to me so quickly Shane!

Here is a brief update video https://www.moxtra.com/service4/#view/9wg1MgAAAV8ClrNdAAAAAEJYNkF2M3FVTDdlRlNTcm81Z0lFSEEzIAAAAAlUODMwX0xPNnAwZHQ1OTU0aU9vZUlTdCAgICAgICAgICAg

I checked out your https://refresh.realwealthnetwork.com/test-post/ post. I saw that the pagination was loading. But as soon as I switched the view to use [wpv-view name="market-learning-resource" wpvprchildof="25"] the post started loading and then the pagination stopped working.

Thanks again Shane, please let me know what I can do.

Dallin

#577734

Shane
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Dallin,

This is indeed very strange.

Would you mind temporarily disable all your non-toolset plugins and try again.

Thank,
Shane

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You are not logged in. You can view support threads, but not post.
If you are already logged in, please refresh your browser.