[Waiting for user confirmation] Sort Post Title by Ascending Order Not Working

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Our next available supporter will answer your ticket in about 2.51 hours from now. Thank you for your understanding.

You are not logged in. You can view support threads, but not post.
If you are already logged in, please refresh your browser.

This topic contains 15 replies, has 3 voices, and was last updated by  Shane 3 days, 7 hours ago. The support staff assigned to this topic is Shane.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
Author
Posts
#576461

I am trying to be sort title out by ascending order.

Other pages are sorting correctly except for this page => https://my-domain.com/ap/?p=83

Can you please advise?

#576580

Shane
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Vincent,

Thank you for contacting our support forum.

This may be caused by a plugin conflict and what I would recommend that you do is to temporarily disable all your non-toolset plugins and try again.

Once you have done this please let me know the results.

Thanks,
Shane

#577211

Hi Shane, no luck with temporarily disabling all non-toolset plugins. Any other methods that I can try?

#577361

Shane
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Vincent,

Would you mind providing me with a link to the site so that I can have a look ?

The private fields will be enabled for your next response.

Thanks,
Shane

#577436

Shane
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Vincent,

The login url returns a 404 .

Could you check on this and let me know.

Thanks,
Shane

#577522

Hi Shane,
sorry for this. It is /ap/login

#577649

Shane
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Vincent,

Thank you for providing the correct URL, I tried the credentials but they dont seem to work. Could you try them and let me know.

Thanks,
Shane

#577655

Hi Shane, I had tested and it is working. Can you please try again?

#577726

Shane
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Vincent,

The credentials work now however i need the account to be an admin account so that I can have a look at the view.

Thanks,
Shane

#577779

Hi Shane,
sorry for this. Administrator rights given.

#577928

Shane
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Vincent.

The sorting should work.

Would you mind recreating the view and let me know if the problem still exists.

Thanks,
Shane

#578043

Hi Shane, problem persist. It is still showing the title in descending order just for this particular page.

#578359

Shane
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi vincent,

Would you mind if I took a duplicator package from the website for further testing ?

Please let me know.

Thanks,
Shane

#578395

Hi Shane, thank you so much for this! I will be glad if you can do that.

#579192

Christian Cox
Forum moderator

Supporter languages: English (English )

Supporter Timezone: America/New_York (GMT-04:00)

Hi, Shane is away today for a national holiday and will return tomorrow with an update for you. Thanks for your patience.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)

You are not logged in. You can view support threads, but not post.
If you are already logged in, please refresh your browser.