[Resolved] Setup a view with order by Post Title, ascending but is not sorting correctly.

This is the community support forum for Types plugin, which is part of Toolset. Toolset is a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients and people who registered for Types community support can post in it.

No supporters are available to work today on Toolset forum. Feel free to create tickets and we will handle it as soon as we are online. Thank you for your understanding.

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  matthewL-4 2 months ago. The support staff assigned to this topic is Luo Yang.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Author
Posts
#569662

Setup a view with order by Post Title, ascending but is not sorting correctly. It appears it is either being sorted by Post Date or ID, I'm not sure.

Link: hidden link

Please note: This is an ADULT model management site, the galleries are NSFW. You may want to hide the link from being publicly available.

#569694

Luo Yang
Forum moderator

Supporter languages: English (English ) Chinese (Simplified) (简体中文 )

Supporter Timezone: Asia/Hong_Kong (GMT+08:00)

Dear Matthew,

The problem you mentioned above is abnormal, in case there is other compatibility problem in your website, please check these:
1) Make sure you are using the latest version of Toolset plugins
2) Deactivate other plugins (except Types plugin) and switch to wordpress default theme 2017, and test again

If the problem still persists, please provide a database dump file (ZIP file) in below "private detail box", I need to duplicate same problem and debug it in my localhost, thanks

#569862

Luo Yang
Forum moderator

Supporter languages: English (English ) Chinese (Simplified) (简体中文 )

Supporter Timezone: Asia/Hong_Kong (GMT+08:00)

Thanks for the details, I am downloading the file, and trying to duplicate same problem, but I am on a trip, may answer it later.

#570085

Luo Yang
Forum moderator

Supporter languages: English (English ) Chinese (Simplified) (简体中文 )

Supporter Timezone: Asia/Hong_Kong (GMT+08:00)

Here are what I found, the problem URL:
hidden link

It is a wordpress archive page of post type "models", it is not recommended to create a normal wordpress page with same slug "models", it will conduct some unexpected result.

In your case, I suggest you try to create a Views wordpress archive to style/format the archive page of post type "models", see our document:
WordPress Archive – Customizing the Appearance of Archive Pages
https://wp-types.com/documentation/user-guides/normal-vs-archive-views/

#570107

Thank you!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)